torsdag 12 augusti 2010

Exclusive Bodycombat Mix - Kulturkalas

Smärta kring scapula sammanfattar känslan nu. Har idag kört BodycombatSportlife Exclusive, tillsammans med en lysande stjärna, Sussi P. Vi hade plockat ihop några av våra favoriter vilket blev långa låtar, vilket innebar lite snack, hög puls, äckligt jobbig känsla i kroppen efter en stund. POW !!! Face punch !!! Ass kickin' and some serious katas. Kul med flera instruktörskollegor som gjorde klassen till en riktigt höjdpunkt bland mina Bodycombatminnen i alla fall. Kul att Mr River har anammat BC-konceptet och kör flera gånger i veckan.

Efter lite piffande mötte jag upp underbara kollegan L för lite DDD, drinks, dinner, dancing. Jag skämtar, vårt mål var alkohol. Skojar bara. Vi testade Göteborgs Kulturkalas och hamnade på Kapten Röd vid Storan, Hard Core Superstar på Götaplatsen och till sist på El Corazon. Har idag testat flertalet goda och färgglada drinkar, mums. Kollade läget på Bryggeriet men insåg snabbt att jag har blivit gammal, HJÄLP!!! Som bäst när vi var på gång och ville ta oss till nästa ställe verkade det som om Göteborg hade gått och lagt sig, undantaget Avenyn då. Lite snöpligt bestämde vi oss att det är lika bra att sluta på topp så det blev vagnen hem.

Känns helt okej nu trots att klockan snart är 02:00. Återigen har själen fått lite energi och krydda. Tänk så många sätt det finns att finna kraft och glädje på....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar